Categories
Uncategorized

Sport Lounge vrijdag 16 November 2018

Op vrijdag 16 november 2018 tussen 18.00 en 21.00 uur wordt er een Sport Lounge georganiseerd in buurthuis Meerhoven (clubhuis voetbalvereniging DBS) voor senioren en expats uit de wijk Meerhoven (Strijp). Dit is een initiatief van Eindhoven Sport.

Het doel van de Sport Lounge is senioren en expats informeren over sport en beweegaanbod in Meerhoven. Tevens wordt de vraag bij expats en senioren uit de wijk (wat is de vraag/ behoefte vanuit deze doelgroep) opgehaald door Eindhoven Sport. Op deze manier kunnen senioren en expats in contact komen met de sportverenigingen en sportaanbieders.

Op deze avond zijn 19 sportaanbieders aanwezig die informatie verstrekken over de sport- en beweegactiviteiten. Het zijn aanbieders van verschillende sporten waaronder hockey, voetbal, frisbee, kanoën, bowlen en fitness. Het is een informatiemarkt waarbij zowel informatie als demonstraties en workshops worden gegeven. Senioren, expats en kinderen zijn welkom! Vanaf 18.00 uur is er de mogelijkheid om naar het Buurthuis van DBS te komen en informatie op te doen. De avond eindigt om 21.00 uur.

Graag tot ziens op vrijdag 16 november 2018!

Eindhoven Sport