Categories
Uncategorized

Intro course 2018

Subscribe here to join one of our trainings!

 

Ultimate frisbee is een epische sport, vooral bekend bij studenten. Vertigo is de ultimate frisbee vereniging van de TU/e. Vertigo draait mee met de landelijke competitie, (internationale) toernooien en we hebben ook spelers die uitkomen voor Nederland bij het EK. We zijn open voor spelers van alle niveaus. Dus of je ervaren bent of nog nooit een disc hebt gegooid maar het eens wil proberen, stuur een mail (bestuur@vertigo-frisbee.nl) of klik op de link!

Subscribe/schrijf je hier in voor de after-intro-clinic. You won’t regret it!

Ultimate frisbee is an epic sport, mostly popular under students. Vertigo is the ultimate frisbee association connected to the TU/e. Vertigo plays national competition, (international) tournaments and we even have players playing in the national team. We are open to players of all levels. So whether you’re already experienced in the sport or have never thrown a disc before, send us an email (bestuur@vertigo-frisbee.nl) or click on the link above and try out ultimate!